Ако сте притежател на карта All In или закупите предстоящата Raffy Gold, можете да ползвате -20% отстъпка при поръчка на торта за вашия повод. В Raffy Bar & Gelato се грижим както за отличната локация, декорация и вкусна храна, така и за вашите мечтани, сладки желания. Можете да заявите предварително поръчка на торта по избран от вас дизайн при самата резервация. Доставката и направата важи за територията на всички заведения от веригата в гр. София.
Имайте предвид, че услугата важи само за клиенти, които организират празника си в някое от заведенията в нашата верига. Цената за парче без отстъпката е 4,99 за декорирана торта. Възможно е тя да варира според сложността на изпълнение на проекта.
Важно за всички клиенти, които плануват празнуване на повод в някое от заведенията от нашата верига. Считано от април, 2019 г., се ограничава допускането на внасяне на торти отвън. За да се чувстват нашите клиенти удовлетворени, наред с тази промяна правим възможна отстъпката с карта при поръчка към нашите сладкари.